Adana'da bıçaklı gasp iddiası

3 kişi gözaltına alındı

ADANA (AA) - Adana'da yürüyüş yapan bir kişinin parasını bıçakla gasbettiği ileri sürülen 3 kişi yakalandı.

Merkez Seyhan ilçesinde, sabah yürüyüşüne çıkan Erdal Müjdeci'yi, bıçakla tehdit ederek 55 lirasını gasbeden 3 kişi olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin durumu bildirdiği polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Bacağından hafif yaralanan Müjdeci'ye sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti.

Polis ekipleri ise belirlenen eşkal doğrultusunda zanlıları aramaya başladı. Şüphelilerden Nazmi A'yı yakalayan polis, İ.A. ve M.E.A'yı da İsmetpaşa Mahallesi'nde saklanmak istedikleri taksi durağında gözaltına aldı.

Zanlıların taksi durağında çalışanlara "Polis bizi sorarsa bizi ihbar etmeyin" dedikleri sırada yakalandıkları öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN