Adana’da aynı bölgede ikinci orman yangını

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde 2 gün önce orman yangını çıkan aynı bölgede yeniden yangın çıktı.

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde 2 gün önce orman yangını çıkan aynı bölgede yeniden yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor.

Edinilen bilgiye göre, İmamoğlu ilçesinde 2 gün önce çıkan orman yangının ardından bu akşam saat 23.00 sularında yeniden orman yangını çıktı. Topçular Mahallesi'nde 6 ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangına Kozan Orman İlçe Müdürlüğüne bağlı arazöz ve orman yangın söndürme ekibi sevk edildi. Yangına karadan müdahale edilirken, jandarma ekipleri yangın bölgesinde kundaklama şüphesi nedeni ile çalışma başlattı. Yangına müdahale sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

AKILLARA DURGUNLUK VEREN TUZAK
Eski SPK Yöneticileri ve BDDK Yetkilisi Tutuklandı
Kuyumcuyu soyan Moldovalı şahıs havalimanında yakalandı
Eve geldi, eşinin cansız bedeniyle karşılaştı
Afyon'da ’Asılsız ihbar’ ve tehdit çetesine operasyon