Adana'da 300 polisle "huzur" uygulaması

Kentte, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve suçun önlenmesi amacıyla 300 polisle geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi- Polis, uyuşturucu sattığı ileri sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı, kullanıma hazır 50 paket esrar ele geçirdi

ADANA (AA) - Adana'da polis ekipleri, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve suçun önlenmesi amacıyla 300 polisle geniş kapsamlı uygulama yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğünce, merkez Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa, Ova, Onur ve Uçak mahallelerinde denetim gerçekleştirildi. 300 polisin görev aldığı denetimde şüpheli kişilerin üzerileri arandı.

Polisler, bazı otomobilleri de durdurarak sürücülerin kimliklerini kontrol edip araçlarında arama yaptı. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve zırhlı araçlarla da bölgede geniş güvenlik önlemi alındı.

Uygulamada görev alan NARKOTİM ekipleri, bir sokakta uyuşturucu sattığı ileri sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin yere ve bir araca attığı "fişek" olarak tabir edilen kullanıma hazır 50 paket esrar ele geçirildi.

Denetimlerde plakasız çok sayıda motosiklete de el konuldu.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!