Adana'da 15 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü 7 yıl sonra yakalandı

Adana'nın Kozan ilçesinde 15 yıl hapis cezasıyla 7 yıldır aranan hükümlü aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi

Adana'nın Kozan ilçesinde 15 yıl hapis cezasıyla 7 yıldır aranan hükümlü jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri "Nitelikli Cinsel Saldırı ve Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan toplamda 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla 7 yıldır aranan A.B. isimli şahsın Kızıllar Mahallesinde saklandığı yeri tespit etti. Jandarman ekipleri belirlenen adrese baskın yaptı. Baskında hükümlü yakalandı. A.B jandarmadaki işlemlerinin ardından önce adliyeye daha sonra cezaevine götürüldüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Katar Şehidi Binbaşı Sinan Taştekin Memleketinde Dualarla Karşılandı
Genç Paramedik Hamit Aras’ın Katilinden Kan Donduran Savunma
GENÇ ÇİFT ÖLÜMDEN DÖNDÜ
5 vekil salona alınmayacak
19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı