Adana merkezli FETÖ/PDY operasyonu

FETÖ/PDY terör örgütün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yapılanmasına yönelik Adana merkezli 4 ilde operasyon düzenlendi- Operasyonda, aralarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D'nin de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı

ADANA (AA) - Adana merkezli, 4 ilde terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, aralarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D'nin de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü FETÖ/PDY'nin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yapılanmasına yönelik Adana'da 28, Samsun, Hatay ve Osmaniye'de ise birer olmak üzere 31 adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris D'nin de bulunduğu 25 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan 25 kişiden 2'sinin ise eski Adana Aile ve Sosyal Politikalar il müdürleri oldukları öğrenildi.

Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Polisin, operasyon kapsamında 6 kişiyi aradığı bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI