Adana Demirspor’da Yusuf Erdoğan ilk antrenmana çıktı

Adana Demirspor'un, Trabzonspor'dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Adana Demirspor'un, Trabzonspor'dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Adana Demirspor ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki futbolcu Yusuf Erdoğan, Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeni takımının formasıyla ilk antrenmanına başladı.

Adana Demirspor Kulübü de sosyal medya hesabından, "Yeni transferimiz Yusuf Erdoğan takımımızla ilk antrenmanına çıktı" paylaşımı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

50 Cent'ten Mayweather'a Sert Sözler: Parası Bitti
Türkiye - İtalya maçının hakemi belli oldu
Milli takım kariyerini noktalayan kaleci Mert Günok’a veda
Türkiye Fransa'ya tek golle yenildi
A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını tamamladı