Adana Demirspor beraberliğe abone

- Mavi-lacivertli ekip, TFF 1. Lig'in geride kalan 6 haftasında 4 beraberlik aldı


ADANA (AA) - Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in geride kalan 6 haftasında aldığı 4 beraberlikle dikkati çekti.

Sezona sıkıntılı başlayan mavi-lacivertli ekip, ilk haftada deplasmanda yaptığı Samsunspor maçına oyuncularının lisans ücretleri ödenmediği gerekçesiyle genç kadroyla çıktı.

Samsunspor ile golsüz berabere kalan Adana Demirspor, bir sonraki hafta sahasında Denizlispor'u 2-1 mağlup etti.

Ligin 3. haftasında deplasmanda Büyükşehir Gaziantepspor ile 1-1, 4. haftada sahasında Altınordu ile 2-2 berabere kalan Akdeniz ekibi, 5. haftada ise deplasmanda Balıkesirspor'a 4-2 yenildi.

Son olarak 6. haftada dün Şanlıurfaspor'u ağırlayan mavi-lacivertliler, rakibiyle golsüz berabere kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından üç puan silme cezası da verilen Adana Demirspor, ligin ilk 6 haftasında aldığı 4 beraberliğin yanı sıra birer galibiyet ve yenilgiyle taraftarını üzdü.

Akdeniz ekibi, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak.

AA

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi