Adalet Bakanı Bozdağ'ın kabulü

Bakan Bozdağ'a, "13. Ankara İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı"nı düzenleyen heyeti kabulünde, cezaevinde hükümlüler tarafından yapılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin tablosu hediye edildi

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, "13. Ankara İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı"nı düzenleyen heyeti kabulünde, cezaevinde hükümlüler tarafından yapılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin tablosu hediye edildi.

Bozdağ, cezaevinde hükümlüler tarafından imal edilen ürünlerin sergilendiği, "13. Ankara İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" dolayısıyla, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Vehbi Kadri Kamer ile fuarda görev alan personeli, bakanlıkta kabul etti.

Bakan Bozdağ'a, Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki çini atölyesinde, hükümlülerce çini boyası ile işlenen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin tablosu hediye edildi.

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor