Acıpayamlı çiftçi ahırda ölü bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir süre kendisinden haber alınamayan yetiştirici, yakınları tarafından kendi hayvan ahırında ölü bulundu.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir süre kendisinden haber alınamayan yetiştirici, yakınları tarafından kendi hayvan ahırında ölü bulundu.

Olay, Acıpayam ilçesine Kelekçi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; dün akşam saatlerinden bu tarafa ulaşılamayan Abdülkadir Demirel, sabah erken saatlerde kendisini aramaya çıkan ailesi tarafından ahırda hareketsiz bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı kontrollerde Aldülkadir Demirel'in hayatını kaybettiğini belirledi. Abdülkadir Demirel'in cenazesi otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Öte yandan, kendi ahırında ölü bulunan Abdülkadir Demirel'in piyasaya olan borçları nedeniyle, kendisini hayvan ahırına asarak intihar ettiği öne sürüldü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

'Hipnoz Edildim' Dedi, Bin 758 Altını Kaptırdı
İzmir'de İnşaat Skandalı: Aynı Daireyi Çok Kişiye Sattılar!
CHP KURULTAY DAVASI 16 EYLÜL’E ERTELENDİ
Eğlence mekanında ’yüksek hesap’ cinayeti kamerada
Deniz Akkaya adliye çıkışı iddiaları yalanladı