Acemi kasaplar yine hastanelik oldu

Gaziantep'te sabah saatlerinde kurbanlık kesmeye çalışan 34 acemi kasap, çeşitli yerlerinden yaralandı.

Gaziantep'te sabah saatlerinde kurbanlık kesmeye çalışan 34 acemi kasap, çeşitli yerlerinden yaralandı.

Gaziantep'te bayram namazının hemen ardından kurban kesmek için kolları sıvayan Gaziantepli acemi kasaplar, çok geçmeden soluğu acil servislerde aldı. Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesinin acil servisine gelen acemi kasaplardan kimisi bıçakla elini, kolunu keserken kimisi de hayvanın boynuz darbesiyle yaralandığını belirtti.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde, her bayram olduğu gibi yine hastaneler acemi kasaplarla doldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesimi sırasında, kesici alet ve hayvanların darbeleri sonucu yaralanmalar oldu. Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesine bayramın ilk günü kurban keserken saat 11.22'a kadar 34 kişi hastanelere yaralanarak başvurdu. Kurban keserken kesici aletlerle çeşitli yerlerinden yaralanan kasaplar, Gaziantep'teki hastanelere giderek tedavi oldular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya merkezli FETÖ operasyonunda 19 gözaltı
2 Ton Elma Yola Saçıldı: Köylüler Yardıma Koştu
Polis otosuna çarpıp patlamış lastiklerle kaçtı, park halinde bulundu
Atlamak için surlara çıktı, ayağı kayınca düşüp yaralandı
Elindeki pompalı tüfekle belediye binasına ateş açtı