Abramoviç'in ultra lüks yatı Bodrum'da

İngiltere Premier liginin iddialı futbol kulüplerinden Chelsea'nin patronu, Rus iş adamı Roman Abramoviç'in 1,2 milyar değerindeki ultra lüks yatı "Eclipse" Bodrum açıklarına demirledi

MUĞLA (AA) - Rus iş adamı Roman Abramoviç'in 1,2 milyar değerindeki ultra lüks yatı "Eclipse", Bodrum açıklarına demirledi.

İngiltere'nin en ünlü futbol kulüplerinden Chelsea'nin patronu olan milyarder Rus iş adamı Roman Abramoviç'in ultra lüks yatı "Eclipse", sabah saatlerinde Bodrum'un Yalıkavak açıklarına geldi.

Burada demirleyen Rus milyarderin 165 metre uzunluğunda ve 6 kat büyüklükteki dev mega yatında, yüzme havuzunun yanı sıra, ultra lüks odaları, mini deniz altısı ile misafirlerini ağırlayabileceği birçok oda ve salon bulunuyor. 

"Eclipse", bölgede tatil yapan turistler ile vatandaşların ilgi odağı oldu. Üzerinde bir helikopterin de bulunduğu yat, büyüklüğüyle de dikkati çekiyor.  

Roman Abromoviç'in Bodrum'da demirleyen ultra lüks yatında olup olmadığı konusunda ise bilgi verilmedi.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Gönül Dağı’nda Gurur Günü: Gedellili Mucitler ASELSAN ve TUSAŞ Yolunda!
Konya’da Tarihi Buluşma: Mevlana’nın Şehre Gelişinin 798. Yılı Kutlanıyor
Arap müziğinin "Süperstar"ı Ragheb Alama ilk kez Türkiye’de
Ayasofya’nın kubbesi kapatılıyor
Tarihin En Büyük Takası: 221 Türk Hazinesi Roma’ya İniyor