Abdullah Gül'ün kızı evlendi

Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer nikah töreninden görüntüler.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kızı Kübra Gül, Mehmet Sarımermer ile İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen nikah töreniyle evlendi.

 

 

 

 

 

 

  

 

Saat 12.30'da başlayan nikâh töreni, Abdullah Gül'ün isteği üzerine oldukça "sade" olarak hazırlandı. Salon beyaz güllerle donatılırken, çift salona özel ışık gösterisi ve kendi bestelettikleri müzik eşliğinde girdi.

 

 

NİKÂH ŞAHİTLERİ ERDOĞAN VE ARINÇ

Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Nikâh şahitleri ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eski TBMM Başkanı Manisa Milletvekili Bülent Arınç. Nikâh töreni için aile yakınlarının yanı sıra siyaset, iş ve sanat dünyasından bin 910 kişiye davetiye gönderildi. Nikâh törenine çiçek gönderilmemesi istenirken, dileyenler Kayseri’de oluşturulan ormana kendi adına ağaç dikebilecek.

 

 

Nikâh töreninin ardından, akşam saatlerinde de Adile Sultan Yalısı'nda yalnızca aile fertlerinin ve akrabaların katılacağı 200 kişilik bir yemek verilecek.

 

 

GAZETECİLER ALANA YAKLAŞTIRILMIYOR

Bu arada, nikâh için İstanbul Emniyeti de alarma geçti. Güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarılırken, toplam 7 bin polisin nikâh boyunca görev yapacağı bildirildi. Bu polislerin 2 bini, trafikte görev alacak ve davetlilerin Kongre Merkezi'ne giriş çıkışlarında aksaklık yaşanmaması için çalışacak. Nikâh törenini izlemek isteyen basın mensuplarının ise, İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'ne yaklaşmasına izin verilmiyor.

 

.

Magazin Haberleri

Popstar Rıza Tamer Hayatını Kaybetti: Bodrum'dan Acı Haber Geldi!
Yaza düğün var! Zehra Çilingiroğlu “evet” dedi: Mürsel Kaya kimdir?
Doktor Başka Hayatta! Yayın da Artık Başka Hayatta
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı! Ameliyat Gündemde
Tarihe aşkı katıp Muhteşem Yüzyıl'a rakip oluyor