Cumhurbaşkanı Gül, Gezi Parkı protestolarından önce gittiği Türkmenistan'da "yasanın alkolü yasaklama düzenlemesi diye değerlendirilmesine anlam veremiyorum" demişti.
Ancak, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken Cumhurbaşkanı ile görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, Gül'ün kendisine "hukuksal bir durum, anayasal bir sorun varsa ben bunu inceleteceğim" dediğini aktarmıştı.
Cumhurbaşkanı alkol düzenlemesiyle ilgili kararını verdikten sonra çarşamba günü Gezi Parkı protestolarına destek veren grupla karşıt bir grup arasında gerginliğin yaşandığı Rize'ye gidecek. Ve perşembe günü Artvin cuma günü de Ardahan'da olacak.
Abdullah Gül için son gün 12 Haziran
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yasa ile ilgili kararını vereceği 15 günlük süre 12 Haziran günü sona eriyor
Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı
Yazıcıoğlu Soruşturmasında 2. Dalga: 16 İlde Operasyon
MASAK'A NASIL SIZDILAR?
NETANYAHU SALDIRARAK SUÇLARINI ÖRTEMEZ