ABD’den Rusya’ya Suriye yaptırımı

ABD, Suriye'de faaliyetlerini sürdüren Rus ordusuna yardım tedarik eden 1 şirketi, 5 gemiyi ve 3 kişiyi yaptırım listesine aldı.

ABD, Suriye'de faaliyetlerini sürdüren Rus ordusuna yardım tedarik eden 1 şirketi, 5 gemiyi ve 3 kişiyi yaptırım listesine aldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maliye Bakanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada Rusya Savunma Bakanlığının Suriye'de faaliyetlerini sürdüren askeri birimlerine yakıt tedariki sağlayan 5 gemi, 1 şirket ve 3 kişinin yaptırım listesine alındığı belirtildi. Rus ordusuna petrol tedariki sağlayan şirketin yöneticileri Ivan Okorokov, Karen Stepanyan ve Ilya Loginov listeye alınan isimler oldu. Yaptırım listesine alınan gemiler ise "Yaz, Sig, Sudak, Passat ve OT-2077" olarak belirtildi. Yaptırım listesine alınan Rus şirketi ise uluslararası nakliye şirketi "JSC Sovfracht" olarak duyuruldu.

Politika Haberleri

Kurbanlıkta Bolluk Yılı: Bakan Yumaklı’dan Yüzde 51’lik Müjde!
Mahkemeden CHP Kararı: İstanbul Yönetimi Değişiyor mu?
Kamuda Engelli Memur Sayısı 82 Bin 880’e Ulaştı!
Ankara’da 100. Yıl Mesaisi: Koç Ailesinden Liderlere Peş Peşe Ziyaret
SANAL KUMARIN FİŞİ ÇEKİLİYOR