ABD'de toplantı esnasında öğretmene kelepçe takıldı

Louisiana eyaletinde bir okulda görev yapan Hargrave, okul yönetiminin toplantısı esnasında maaşlar hakkında sorularını artırınca polis tarafından zorla kelepçelendi

WASHINGTON (AA) - ABD'nin Louisiana eyaletinde bir okulda yönetimin toplantı yaptığı sırada bir öğretmen, maaşlarla ilgili sorular yöneltince toplantıdan çıkarıldı ve daha sonra polis tarafından kelepçelendi.

Yerel basında yer alan haberlere göre, "Rene Rost" adlı ortaokulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Deyshia Hargrave, toplantı esnasında maaşlar hakkında sorularını artırınca polis tarafından zorla kelepçelendi.

Basına yansıyan görüntülerde, okul yöneticilerine yapılacak maaş zammı hakkında sert sorular soran öğretmen, "toplantının düzenini" bozduğu gerekçesiyle susturulmaya çalışıldı.

Daha sonra toplantıdan çıkartılan öğretmene, polisin yere yatırarak kelepçe taktığı görüldü.

Ülkede açıklanan resmi verilere göre, polis 2017'de 987 kişiyi silahla vurarak öldürmüştü.


AA

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL