ABD'de çöp konteynerinde bir Mısırlının cesedinin bulunması

Mısır, vatandaşının ölümüyle ilgili olarak ABD Büyükelçiliğindeki Konsolosluk İşleri Sorumlusu'nu Dışişleri Bakanlığına çağırdı

KAHİRE (AA) - Mısır'ın, ABD'nin Indiana eyaletinde bir çöp konteynerinde cesedi bulunan vatandaşının ölümüyle ilgili, ABD Büyükelçiliğindeki Konsolosluk İşleri Sorumlusu'nu Dışişleri Bakanlığına çağırdığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mısır vatandaşı Muhammed Mahmud Raşedi'nin, ABD'deki bir çöp konteynerinde cesedinin bulunduğuna işaret edildi.

Açıklamada, ABD Büyükelçiliğindeki Konsolosluk İşleri Sorumlusu'nun, olayın bir an önce aydınlatılarak faillerin tespit edilmesinin önemine vurgu yapılması için Dışişleri Bakanlığına çağrıldığı kaydedildi.

Bakanlık Sözcüsü Ahmed Ebu Zeyd de Chicago'daki Mısır Başkonsolosluğunun olayı yakından takip ettiğini duyurdu.

Üzerinde işkence izlerine rastlanan Mısırlı Raşedi'nin cesedi, 21 Nisan'da ABD'nin Indiana eyaletinde bir çöp konteynerinde bulunmuştu.


AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi