ABD Mississippi Valisi Bryant'ın Cidde temasları

Bryant, Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Savunma Bakanı Muhammed ile Cidde'de bir araya geldi

CİDDE (AA) - ABD'nin Mississippi Eyalet Valisi Phil Bryant'ın, Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman ile Cidde kentinde bir araya geldiği bildirildi.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre, Prens Muhammed, Vali Bryant ile Cidde'deki Selam Sarayı'nda görüştü.

Haberde, görüşmede askeri eğitim ile savunma sanayisi üretimi ve geliştirilmesi alanlarında iş birliği ile ilgili konuların yanı sıra ikili ilişkilerin ele alındığı ifade edildi.

Görüşmeye, Suudi Arabistan'ın Washington Büyükelçisi Emir Halid bin Selman, Bakanlar Kurulu Müsteşarı Ahmed Hatip, Savunma Bakan Yardımcısı Muhammed bin Abdullah el-Ayiş, Bakanlar Kurulu Müsteşarı Yasir Remyan, Yatırım Otoritesi Başkanı İbrahim el-Umr ile ABD'nin Riyad Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Christopher Henzel katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?