ABD heyeti Ankara'da

Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Gün ve ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muavini Cohen başkanlığındaki Ortak Danışma Komitesi, Suriye, Irak, terörle mücadele ve adli konularda iş birliğini ele aldı

ANKARA (AA) - Suriye, Irak, terörle mücadele ve adli iş birliği gibi konularda görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'da bulunan ABD heyeti Dışişleri Bakanlığındaki temaslarını tamamladı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 22-24 Ocak tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muavini Jonathan Cohen'in başkanlık ettiği heyet, bu sabah Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle bir araya geldi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muavini Cohen ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Muhtar Gün'ün eş başkanlığında Ortak Danışma Komitesi, farklı konularda istişarelerde bulundu.

Dışişleri Bakanlığında yaklaşık 4,5 saat temaslarda bulunan ABD heyeti, Genelkurmay Başkanlığının eş güdümündeki Suriye, Irak ve terörle mücadele Müşterek Çalışma Grubu Toplantısı'na iştirak etti.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!