ABD Hazine Bakanlığı yetkilisi Billingsley, Katar'da

Müsteşar Billingsley, Katarlı yetkililerle bir araya geldi

DOHA (AA) - ABD Hazine Bakanlığı Terörizm Finansmanıyla Mücadele Müsteşarı Marshall Billingsley'in, başkent Doha'da Katarlı yetkililerle bir araya geldiği bildirildi.

Katar Haber Ajansı QNA'nın haberine göre, Billingsley'in Başbakan Şeyh Abdullah bin Nasır bin Halife Al Sani ile görüşmesinde iki ülke arasındaki iş birliği ve bunun güvenlik alanında geliştirilmesi konuları ele alındı.

Haberde, Billingsley'in, Katar Merkez Bankası Başkanı Abdullah bin Suud Al Sani ile yardımcısı Fehd bin Faysal Al Sani ve Katar Başsavcısı Ali bin Fatis el-Merri ile de görüştüğü kaydedildi.

Billingsley'in Katar ziyareti, Körfez krizinin çözümüne destek vermek için bölgeye gönderilen ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Timothy Lenderking ve ABD'li emekli General Anthony Zinni'nin ziyaretiyle eş zamanlı gerçekleşti.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır yönetimlerinin 5 Haziran'da Katar ile tüm diplomatik ilişkilerini kesmeleriyle Körfez krizi patlak vermişti.

AA

Gündem Haberleri

Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi
Diyanet'ten Sosyal Medya Uyarısı: Ölçülü Olun
Turgut Özal'ı Taşıyan O Ambulans Yıllar Sonra Koleksiyonda Çıktı
DUVARA FOTOĞRAFLI 'İŞEME' İNTİKAMI