ABD Büyükelçiliği önünde Venezuela’ya destek eylemi

Nakliyat-İş Sendikası, Venezuela'ya destek için ABD Büyükelçiliği önünde basın açıklaması düzenledi.

Nakliyat-İş Sendikası, Venezuela'ya destek için ABD Büyükelçiliği önünde basın açıklaması düzenledi.

Ankara'da ABD Büyükelçiliği önünde toplanan grubun hazırladığı ortak açıklamayı Nakliyat-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu yaptı. ABD ve Venezuela arasındaki olaylara ilişkin açıklama yapan Küçükosmanoğlu, Hugo Chavez'li Venezuela'nın eğitim, sağlık ve barınmada uygulanan politikalar sonrasında insancıl bir ortamda yaşamaya başladıklarını belirtti.

ABD'nin Venezuela'da giriştiği darbeyi mali yaptırımlarla devam ettirdiğini bildiren Küçükosmanoğlu, Venezuela'ya çeşitli yaptırımların uygulandığını söyledi.

Venezuela'nın doğalgaz ve petrol kaynaklarının varlığından bahseden Küçükosmanoğlu, bu zenginlikleri ABD'nin yağmalamak istediğini anlattı.

Açıklama sonrasında grup, sorunsuz bir şekilde dağıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ekrem İmamoğlu'nun Diploma Davasında Yeni Karar: İstinaf Başvurusu Reddedildi
Eksper yaptırmadan otomobil aldı, uygulamada hayatının şokunu yaşadı
YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER
Mersin’deki kazada ölen anne ve kızı Karaman’da son yolculuğuna uğurlandı
FECİ KAZADA SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI