AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

İSTANBUL (AA) - A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Ataman, haber, yaşam ve spor  kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek, 3 fotoğraf için oy kullandı.

Haber kategorisinde Fatih Aktaş'ın çektiği "Düşürülen Rus Uçağı" isimli fotoğrafı için oy veren deneyimli başantrenör, yaşam kategorisinde ise Ömer Ürer'in "Balıkçıların Deniz Hasreti Sona Erdi" adlı fotoğrafını oyladı.

Ergin Ataman, spor kategorisinde ise Berk Özkan'ın Spor Toto Basketbol Ligi'ndeki Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe derbisi öncesinde çektiği ve Galatasaray taraftarının oluşturduğu atmosferi yansıtan, "Maç Öncesi Galatasaray Taraftarı" isimli fotoğrafı seçti.

AA

Spor Haberleri

Baba Selami Alımcı ve minik Göktuğ’dan Gençlerbirliği’ne ziyaret
TFF'den İlk Hafta Raporu: Konyaspor Aklandı
Fenerbahçe-Konyaspor maçının hakemi belli oldu
ROBERTO CARLOS MÜSLÜMAN MI OLDU?
Fenerbahçe, Konyaspor hazırlıklarına ara vermeden başladı