AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki 5 fotoğraf için oy kullandı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Soylu, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde "Yılın Fotoğrafları"nı seçti.

Soylu, "haber" kategorisindeki tercihini "muhteşem bir fotoğraf" dediği Mustafa Hassona'nın "Filistin direnişinin sembolü genç" adlı fotoğrafından yana kullandı.

"Yaşam" kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali Dede ve kedisi" ile Emrah Yorulmaz'ın "İstanbul'da dolunay" isimli fotoğraflarını tercih eden Soylu, "spor" kategorisinde ise Elif Öztürk'ün "Pehlivanlar" ile Burak Akbulut'un "Karatenin Sultanları" adlı fotoğraflarına oy verdi.

Gündem Haberleri

2026’da Bedelli Yapacaklar Dikkat! Celp ve Birlik Yerleri Belli Oldu
Usta Tiyatrocu Haldun Dormen 97 Yaşında Hayatını Kaybetti
DENİZ ALDIĞINI GERİ VERDİ
PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı