AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 3 fotoğraf için oy kullandı.

Poyraz, AA'nın internet sitesinde oylamaya sunulan fotoğraflar hakkında bilgi alarak, AA foto muhabirlerince çekilen kareleri tek tek inceledi.

"Haber" kategorisinde Ali Jadallah'ın çektiği "Direnişe engel yok" başlıklı fotoğrafa oy veren Poyraz, "Bu fotoğraf, insanın inandığı bir şeyin peşinden gitmesi için hiçbir engel olmadığının en güzel örneğidir." dedi.

Poyraz, 15 fotoğrafın yer aldığı "Yaşam" kategorisinde ise oyunu Evren Atalay'ın "Dünyaya farklı bakış" fotoğrafına vererek, "Burada sanatkarı yani yaradanı hatırlatan farklı farklı eserler var." diye konuştu.

Fahrettin Poyraz, "Spor" kategorisinde de tercihini Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı savaş oyunu" fotoğrafından yana kullandı.

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı