AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Suriyeli Edebiyatçılar ve Yazarlar Derneği Başkanı Desuki 3 fotoğraf için oy kullandı

GAZİANTEP (AA) - Suriyeli Edebiyatçılar ve Yazarlar Derneği Başkanı Suphi Desuki, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Desuki, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinden 3 fotoğraf için oy kullandı.

Suphi Desuki, "haber" kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" adlı fotoğrafına oy verdi.

"Yaşam" kategorisinde ise Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların Yolculuğu" fotoğrafına oy kullanan Desuki, bunun için "Çok güzel bir kare." değerlendirmesinde bulundu.

Suphi Desuki, "spor" kategorisinde de Şener Toktaş'ın "Bitlis'te Kayak Antrenmanı" adlı fotoğrafı için oy verdi.

Yarışmada oy kullandığı için çok memnun olduğunu dile getiren Desuki, "Çok güzel fotoğraflar vardı. Seçmekte zorlandım ama beni en çok etkileyen fotoğraflara oy verdim. Çok insani fotoğraflar vardı. Beni dahil ettiğiniz için çok teşekkür ederim. dedi.

AA

Gündem Haberleri

İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI
Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı