AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, oylamaya katıldı

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Çalık, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki 3 fotoğraf için oy kullandı.

Haber kategorisinde Jawad al Rifai'nin "Suriyeli çocuğun gözyaşları", Süleyman Elçin'in "Anneler Günü" ile Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Usain Bolt" fotoğraflarına oy verdi.

Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, en güzel fotoğrafı çekenlerin fotoğraflarının birinci olması temennisinde bulunarak, "Tarafsız yayıncılığından dolayı Anadolu Ajansına teşekkür ediyorum. Çok zor şartlar altında savaşlarda dahil olmak üzere fotoğraf çektiler, haberler yaptılar. Yerli ve milli duruşuyla zor şartlarda haber yaptılar." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?