AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 3 fotoğrafa oy verdi

ANKARA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Eroğlu, makamında "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflar arasından 3 eser için oy kullandı.

Haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", yaşamda Ali Jadallah'ın "Gazze'de Kış" adlı çalışmalarını seçen Eroğlu, spor kategorisinde ise Volkan Furuncu'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Bakan Eroğlu, oylamaya sunulan eserlere ilişkin "Son derece duygu yüklü fotoğraflar" değerlendirmesinde bulundu.

Bazı eserlerin, insana çocukluğunu, gençliğini hatırlattığını belirten Eroğlu, "Yılın Fotoğrafları" oylamasını düzenlendiği için AA'yı tebrik etti.

İnsanların başarılarını, çalışmalarını takdir etmenin önemli olduğunu dile getiren Eroğlu, "Bu oylama, fotoğraf çekenlerin takdir ve taltif edilmesine vesile oluyor. Türkçemizden takdir, teşekkür, taltif gibi kelimeler kalkmaya başlıyor. Özellikle güzel eser ortaya koyan, fotoğraf çeken, resim yapan sanatkarı bu şekilde taltif etmek çok faydalı. Ben de her yıl farklı kategorilerde düzenlenen oylamaya katılıyorum." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU
İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin