AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

- Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen yılın fotoğrafları oylamasına katıldı


BUDAPEŞTE (AA) - Dünya ve Avrupa şampiyonu, olimpiyat ikincisi milli güreşçi Rıza Kayaalp, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Rıza Kayaalp, Grekoromen Kulüpler Dünya Şampiyonası için bulunduğu Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki 45 seçkin kareyi inceleyerek, 3 fotoğraf için oy kullandı.

Spor kategorisinde Burak Akbulut'un çektiği "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" isimli kareye oy veren Rıza Kayaalp, yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Tandır başındaki kadınlar", haber kategorisinde ise Gökhan Balcı'nın "FETÖ'nün darbe girişimi" adlı fotoğraflarını beğendi.

Rio 2016'da gümüş madalya kazanan Rıza Kayaalp, oylama sonrası yaptığı açıklamada, "Hepsi birbirinden değerli fotoğraflar. Seçmesi benim için zor oldu." dedi.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi