AA'nın mobil uygulaması artık 11 dilde

Anadolu Ajansı'nın, Android ve iOS platformlarında çalışan mobil uygulamalarına Soranice, Arnavutça, Makedonca, Kurmanci ve Boşnakça dil seçenekleri eklendi

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı'nın (AA) Android ve iOS platformlarında çalışan mobil uygulamalarına 5 dil seçeneği daha dahil edildi.

AA'nın haberlerini, akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip etme imkanı sağlayan iOS ve Android uygulamalarındaki Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca, Farsça ve Rusça dil seçeneklerine Soranice, Arnavutça, Makedonca, Kurmanci ve Boşnakça da eklenerek, takipçilerin hizmetine sunuldu.

AA’nın mobil uygulamasını iOS ve Android uyumlu akıllı telefonlarına ya da tabletlerine indiren kullanıcılar, arayüzü ve tüm haberleri 11 dilde takip etme imkanına sahip oldu.

Söz konusu uygulama, Google Play ve Apple Store'dan indirilebiliyor.

Windows Phone uygulamasını da kullanıcılara sunan AA'nın Ar-Ge Müdürlüğü, Arapça, Farsça ve Soranice hariç 8 dildeki haberlerin takip edilmesine imkan tanıyor.


AA

Ekonomi Haberleri

TCMB Faiz Kararını Açıkladı: İhtiyatlı Duruş Vurgusu
EMEKLİ SANDIĞI ZAM FARKLARI YATIYOR
Güneşte Kurutulan Torbalı Domatesi 100 Ülkeye İhraç Ediliyor
Sarı altın hasadı başladı: Yüzde 40’lık artışla 25 bin tonluk rekolte
Uludağ İçecek’ten Malatya’ya Dev Yatırım: EBRD’den Finansman Desteği