A Milli Erkek Basketbol Takımı, İtalya'ya gitti

- Milliler, 14 günlük Bormio kampında İsviçre ile hazırlık maçı yapacak


İSTANBUL (AA) - A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti.

Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hareket etti. Buradan da kara yoluyla Bormio kentine gidecek ay-yıldızlı ekip, 5 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'a dönecek.

Başantrenör Ufuk Sarıca yönetimindeki Milli Takım, Bormio'da 3 Ağustos Perşembe günü İsviçre ile bir hazırlık müsabakası oynayacak. Milli Takım, 14 günlük kampın ardından İstanbul'a gelecek ve 10 Ağustos Perşembe günü bir kez daha İtalya'ya giderek hazırlık turnuvasına katılacak. Milliler, bu turnuvada İtalya, Finlandiya ve Nijerya ile karşılaşacak.

A Milli Takım, İtalya'daki turnuvanın ardından Çekya'ya giderek, 16 Ağustos Çarşamba günü bu ülke milli takımı ile hazırlık müsabakası yapacak. Bu maçın hemen sonrası İstanbul'a dönecek milliler, 18 Ağustos'ta özel turnuva için İsrail'e geçecek.

İsrail'den 21 Ağustos'ta dönecek A Milli Takım, son hazırlık maçlarını İstanbul'da 24 Ağustos Perşembe günü Ukrayna, 26 Ağustos Cumartesi günü de Karadağ ile yapacak.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı