9. Büyükelçiler Tenis Turnuvası

Turnuvada dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı

ANKARA (AA) - 9. Büyükelçiler Tenis Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri, Ankara'da bir sanat galerisinde düzenlenen programla verildi.

"Sanat tenisle buluşuyor" temasıyla Japon satrancı "Şogi", kılıç dövüşü "Kendo", yazı sanatı "Şodoo", çizgi dizi "Manga" gibi "JAPANIGHT" etkinliklerinin bir arada sunulduğu programa, Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima da katıldı.

Büyükelçi Miyajima, "JAPANIGHT" kapsamındaki faaliyetlerde katılımcılarla birebir ilgilenerek Japon kültürü hakkında bilgi verdi.

Misafirleriyle Şogi oynayan, Şodoo yazan Miyajima, etkinliğe katılan Ankara Üniversitesi Japon Dili ve Edebiyatı öğrencileriyle ana dilinde konuştu.

Miyajima, turnuvada dereceye giren tenis severlere ödüllerini vererek tebrik etti.

Törenin ardından düzenlenen kokteylde Uzak Doğu mutfağından lezzetler tadılabilirken ses sanatçıları da konser verdi.

Sanat galerisindeki sergi, 28 Kasım'a kadar gezilebilecek.

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı