8. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali

Festival kapsamında, Şefika Kutluer ve Kerem Görsev sahne aldı

ANKARA(AA) - Yeni Mahalle Belediyesinin ev sahipliği yaptığı 8. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali'nde Kutluer ve Kerem Görsev sahne aldı.

"Sihirli flüt" lakaplı Kutluer ve piyanist Görsev birbirinden ünlü film müzikleri ve Görsev'in bestelerini seslendirdi. Caz ile klasik müziği buluşturan ikili, izleyiciler tarafından büyük beğeniyle dinlendi.

Sanatçıları performansları nedeniyle kutlayan ve çiçek takdim eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Sanatın her dalına sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Kutluer'in müzik alanında dünyada Türkiye'nin sesini duyurmasından, dünya müziklerini Nazım Hikmet Sahnesi'nde izlemekten ve bu festivale ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum." diye konuştu.


AA

Kültür Sanat Haberleri

Konya'da 23 Nisan Coşkusu: Migros Tiyatro Festivali 30. Kez Perdelerini Açıyor!
M1 Konya’da Çocuklara Uzay Yolculuğu
Genç oyuncu Mustafa Konak’ın başrolünde yer aldığı "Yerçekimi" filmine ödül
Turistler işçi gibi çalıştı
Yolcu gemisinden top çıktı