72 yıl hapis cezası var: Konya sokaklarında gezerken yakalandı

Konya polisi, sahte banka ve kredi kartı üretme ve satma suçlarından Antalya'da hakkında toplam 72 yıl 56 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.K.'yi merkez Karatay'da başarılı bir operasyonla yakaladı.

Olay, Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı Şems Tebrizi Mahallesi Mevlana Caddesi'nde meydana geldi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri, bölgede yürüttüğü rutin çalışmalar sırasında aranan bir şüpheliyi tespit etti.

72 Yıl 56 Ay Kesinleşmiş Ceza

Ekiplerin şüpheli U.K. üzerinde gerçekleştirdiği UYAP (Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi) sorgulamasında çarpıcı bir sonuç ortaya çıktı. U.K.'nin, Antalya 8. Asliye Ceza Mahkemesi ve Antalya Asliye İlamat Masası tarafından "Başkalarına ait banka hesaplarıyla ilişkilendirilerek sahte banka ve kredi kartı üretme ve satma" suçlarından toplam 72 yıl 56 ay gibi yüksek bir kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi.

Siber Suçlara Teslim Edildi

Hakkındaki ağır hapis cezasıyla aranan hükümlü, polis ekipleri tarafından derhal gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli U.K., daha sonra hakkında gerekli adli işlemlerin yapılması için Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin kent genelinde azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'da kahreden kaza: Tabancasını temizlerken kendini vuran genç öldü
MEVLANA'NIN VUSLATINDA KIRK YILI AŞKIN SES
752. VUSLAT TÖRENLERİ BAŞLIYOR
Haritalar Konya'ya kar yağışını işaret etti! Eller yine duada
ÇÖP KAMYONU CAN ALDI