7 Yaşındaki Yusuf 10. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 7 yaşındaki Yusuf Aymergen, 10. kattaki evlerinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Küçük çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, 7 yaşındaki Yusuf Aymergen, 10. kattaki evlerinin penceresini kapatmak isterken dengesini kaybederek aşağı düştü. Olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastanede Yapılan Müdahaleler Yetersiz Kaldı

Ağır yaralanan küçük Yusuf, sağlık ekipleri tarafından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Yusuf Aymergen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İlkokul Öğrencisi Yusuf, 3 Kardeşten En Küçüğüydü

Olay sonrası Yusuf Aymergen’in, bu yıl ilkokula başlayan 3 kardeşten en küçüğü olduğu öğrenildi. Ailenin yaşadığı bu acı olay, mahallede büyük üzüntüye yol açtı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yol çalışmasında tır çarptı: Karayolları işçisi hayatını kaybetti
Ahmet Çakar ifadesinin ardından serbest bırakıldı
307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Şantiyede doğalgaz sızıntısı alev aldı: Araç yandı