6 yaşındaki çocuk bulduğu altın bilekliği polise teslim etti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde parkta oynayan 6 yaşındaki çocuk, altın künye buldu.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde parkta oynayan 6 yaşındaki çocuk, altın künye buldu. Küçük çocuk, annesiyle birlikte polis merkezine giderek künyeyi teslim etti.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde annesi Sevda Taylan ile birlikte parka giden 6 yanıdaki Poyraz Taylan, toprağın üstünde altın bir bileklik buldu.

Poyraz Taylan annesine gösterdiği bilekliği polise teslim etmek istediğini söyledi. Poyraz Taylan ve annesi birlikte Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek künyeyi teslim etti.

İşlemlerin ardından künyeyi teslim alan polis ekipleri, küçük Poyraz'a örnek davranışı için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yol çalışmasında tır çarptı: Karayolları işçisi hayatını kaybetti
Ahmet Çakar ifadesinin ardından serbest bırakıldı
307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Şantiyede doğalgaz sızıntısı alev aldı: Araç yandı