5 asırlık camide, depremde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okundu

Kastamonu'da bulunan tarihi Nasrullah Camii'nde, cuma namazı öncesinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kastamonu'da bulunan tarihi Nasrullah Camii'nde, cuma namazı öncesinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kastamonu'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutuldu. 517 yıllık Nasrullah Kadı Camii'nde cuma namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif'in ardından vatandaşlar, hayatını kaybeden depremzedeler için dua etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Kapadokya’nın Gizli Hazinesi Sobesos’ta Yeni Dönem Başladı
Pursaklar'dan Konya'ya Kültür Yolculuğu Başlıyor
Kapadokya’da Devrim: QR Kodla Yapay Zekalı Rehberlik Dönemi Başladı
Ankara'da Sesin Tarihi: Türkiye'de Eşi Benzeri Yok
CHP-MSP Koalisyonu Harekatın Hükümeti kitabında