49 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme

- Futbol dünyasının en uzun kariyere sahip isimlerinden Japon Kazuyoshi Miura, kulübü Yokohama ile bir yıllık yeni sözleşmeye imza attı


İSTANBUL (AA) - Japonya İkinci Futbol Ligi ekiplerinden Yokohama forması giyen 49 yaşındaki golcü oyuncu Kazuyoshi Miura'nın sözleşmesi yenilendi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 26 Şubat'ta 50 yaşına girecek Miura'nın sözleşmesinin bir yıllığına uzatıldığı belirtildi.

Miura, 32 yıllık profesyonel futbol kariyerinde ülkesi dışında Brezilya’nın Santos, İtalya’nın Genoa, Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb ve Avustralya’nın Sydney takımlarında da görev yaptı. "Kral Kazu" lakaplı futbolcu, geçen sezon oynadığı 20 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Futbol dünyasının en uzun kariyere sahip isimlerinden Miura, yeni sözleşmeyle ilgili duygularını paylaşarak, "Bana güvenen kulübüme teşekkür ediyorum. Taraftarlar ve takım arkadaşlarım için tüm gücümle mücadele etmeyi sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli golcü, 1990-2000 yıllarında formasını giydiği Japonya Milli Takımı’yla 89 kez sahaya çıkıp 55 gol attı.

AA

Spor Haberleri

14 yaşında sokakta yaşadığı olay hayatını değiştirdi: Kırşehirli Elif dünya ikincisi oldu
Romero Madrid dedi
Konya’da Anne-Kız Kampı İçin Geri Sayım: Kayıt Tarihi Belli Oldu
Yılın transferi Paris Saint Germain'den geldi! Barcelona'dan aldılar
Ankara Keçiörengücü’nün yeni yıldızı sahaya çıkıyor: Tiftik ilk maçına hazırlanıyor