44. Yeşil Bursa Rallisi'ne doğru

- Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı:"Yeşil Bursa Rallisi'nde 2 çeker ve gençler kategorilerinde yarışı birinci sırada tamamlayarak Türkiye Ralli Şampiyonası'nın en önemli 5 kategorisinde şampiyonluğu almayı hedefliyoruz"


İSTANBUL (AA) - Castrol Ford Team Türkiye, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 7'nci ve son yarışı olan 44. Yeşil Bursa Rallisi'nde, 2 çeker ve gençler kategorilerinde şampiyonluğu hedefliyor.

Castrol Ford Team Türkiye'den yapılan açıklamaya göre 37. Kocaeli Rallisi'ndeki performansı ile 2019 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda pilotlar, co-pilotlar ve markalar kategorilerinde şampiyonluğu garantileyen takım, sezonun son yarışında kalan 2 kategorideki şampiyonlukları da elde etmek için mücadele verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, zorlu bir sezonu geride bırakmak üzere olduklarını belirterek şunları kaydetti:

"Sezonun 6. yarışı olan 37. Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nde ilk hedefimiz olan pilotlar, co-pilotlar, markalar şampiyonluklarını elde etmekti. Bunu başardık, şimdi sezonun son yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi'nde 2 çeker ve gençler kategorilerinde yarışı birinci sırada tamamlayarak Türkiye Ralli Şampiyonası'nın en önemli 5 kategorisinde şampiyonluğu almayı hedefliyoruz. Oldukça zorlu geçecek bu sezonun son rallisine katılacak tüm ekiplere şimdiden başarılar diliyorum."

Spor Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 400. randevusu
Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı Konya Gençlik Kupası'nda Parladı
Panathinaikos Fatih Terim ile yollarını ayırdı
Konyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak
Süper Lig'de 37. haftanın programı belli oldu