4 siyasi partiden oluşan Ata İttifakı kuruldu

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nden oluşan "Ata İttifakı" Zafer Partisi'nin Genel Merkezi'nde kuruldu.

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nden oluşan "Ata İttifakı" Zafer Partisi'nin Genel Merkezi'nde kuruldu.

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın imzası ile kurulan ittifakta daha önceden katılacağı açıklanan Doğru Parti yer almadı.

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ise eski MHP Milletvekili Sinan Oğan olarak açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AHMET DAVUTOĞLU HAKKINDA FLAŞ GELİŞME
Bakan Çiftçi, Kızılay’a kan bağışında bulundu
BAŞKAN ALTAY PROJELERİ SUNDU
KONYA MİLLETVEKİLİ İTTİFAKI KURTARDI
Belediyeden habersiz belediye adına vatandaşa borç çıkartıp tahsil etmişler