4 katlı binanın çatısından düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta 4 katlı binanın çatı katından düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta 4 katlı binanın çatı katından düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Onikilubat ilçesi Selçuklu Mahallesi Dr. Sait Bulvarı üzerinde bulunan 4 katlı Göktuğ Apartmanı'nda meydana geldi. Binanın 4'ncü katında ikamet eden ailenin 5 yaşındaki Toprak Emin G., babasının uyuduğu esnada çatıya çıktı. Çatıda cep telefonu ile oynayan çocuk, dengesini kaybederek yere çakıldı.

Çevredeki vatandaşların haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri küçük çocuğun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Çocuğunun vefat haberini alan baba ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

5 yaşındaki Toprak Emin'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, şahsın düştüğü daire ve pencerede detaylı bir çalışma yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

2 Ton Elma Yola Saçıldı: Köylüler Yardıma Koştu
Polis otosuna çarpıp patlamış lastiklerle kaçtı, park halinde bulundu
Atlamak için surlara çıktı, ayağı kayınca düşüp yaralandı
Elindeki pompalı tüfekle belediye binasına ateş açtı
Meslek Fabrikası’nda Şafak Operasyonu: Cemil Tugay Fransa’dan Acil Dönüyor!