4. İslami Dayanışma Oyunları

- A Milli Erkek Hentbol Takımı Cezayir'i 26-22, A Milli Kadın Hentbol Takımı ise Kamerun'u 34-18 mağlup ederek finale yükseldi


BAKÜ (AA) - Azerbaycan'da düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda erkekler ve kadınlarda mücadele eden A Milli Hentbol takımları, finale yükseldi.

A Milli Erkek Hentbol Takımı, yarı finalde başkent Bakü'deki Sarhadchi Olimpik Spor Salonu'nda Cezayir ile karşılaştı.

Çekişmeli başlayan mücadelede milliler, ilk yarıyı 14-9 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili oynayan ay-yıldızlılar, maçtan 26-22 galibiyetle ayrıldı.

A Milli Kadın Hentbol Takımı ise yarı finalde Kamerun ile mücadele etti. İlk yarıyı 16-7 önde bitiren milliler, rakibini 34-18 yendi.

Oyunların finalinde Hentbol Milli Takımı, erkeklerde yarın Suudi Arabistan ile karşılaşırken, kadınlarda da yine aynı gün ev sahibi Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek.


AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı