"4. CNR Uluslararası Kitap Fuarı"

Genç yazarlar kitapseverlerle buluştu

İSTANBUL (AA) - Pozitif Fuarcılık ve Basın Yayın Birliğince düzenlenen "4. CNR Uluslararası Kitap Fuarı"nda genç yazarlar kitapseverlerle buluştu.

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu fuarda genç yazarlar, yayınevlerinin stantları ve imza buluşmaları için ayrılan alanlarda okuyucularıyla bir araya geldi.

Çok sayıda yazarın imza ve söyleşi etkinliklerinde yer aldığı fuarda genç yazarlar Bilal Sami Gökdemir, Hikmet Anıl Öztekin ve Canfeza'nın yanı sıra "Watpadd" blog yazarlarından Filiz Puluç, İrem Demirbaş, Tuğçe Doğan, Zeynep Sey ve Dilara Keskin'in imza etkinliklerine okuyucuların ilgisi yoğun oldu.

İmza salonlarında Ahmet Ümit, Ali Lidar, Ayşe Kulin ve ilk kitabını çıkaran oyuncu Burak Tamdoğan da okuyucularıyla buluştu.

Ayrıca, Ahmet Günbay Yıldız, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cemil Koçak, Yusuf Dursun, Cüneyd Suavi ve Mehmet Paksu da etkinlikte kitaplarını imzaladı.

"15 Temmuz" teması ve 19 ülkeden 300 yayınevinin katılımıyla düzenlenen fuar, bugün sona erecek.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Kurtlar Vadisi müzikleri çalıntı mı yoksa esinlenme mi?
İspanya, Hollanda ve İrlanda Eurovision 2026’dan Çekildi
Çatalhöyük'ün 8600 Yıllık "Ekmeği" Nilüfer'de Anlatıldı
TÖRENLER İLK KEZ KARAMAN'A BAŞLIYOR
Konya İçin Kayıtlar Başladı