300 bin liralık laptop hırsızlığı kamerada

Bahçelievler'de bir iş yerinden 300 bin TL değerinde 23 adet laptop çalan hırsızlar yakalandı.

Bahçelievler'de bir iş yerinden 300 bin TL değerinde 23 adet laptop çalan hırsızlar yakalandı. Hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Bahçelievler'de faaliyet gösteren bir iş yerinde 13 Şubat tarihinde 300 bin TL değerindeki 23 adet laptop çalındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde Kadri M. ve Özcan T. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Kadri M. isimli şüphelinin 37 suç kaydı olduğu, Özcan T.'nin ise 8 suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemleri biten şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Vicdanları yaralayan olay
Ormanda yollarını kaybettiler, ekipler kurtardı
Böcek ailesinin ölümüne ilişkin davanın görülmesine başlandı
Sezon yaklaşırken Antalya'da eş zamanlı denetim
Sosyal Medya Çılgınlığı Sınır Tanımadı: Cinayete Teşebbüse Hediye Yağdırdılar!