30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri

Beşiktaş, Kayserispor’u 90+5’te El Bilal Touré’nin golüyle 1-0 yendi. 30 şut çekilen maçta galibiyete rağmen tribünlerden “yönetim istifa” sesleri yükseldi.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor’u 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, uzatma dakikalarında bulduğu golle üç puana ulaştı.

30 şut, tek gol

Beşiktaş’ın maç boyunca 30 şut çektiği mücadelede gol perdesi geç açıldı. 90+5. dakikada Orkun Kökçü’nün ortasında iyi yükselen El Bilal Touré, kafa vuruşuyla ağları sarstı ve skoru belirledi.

El Bilal Touré’den 5. lig golü

24 yaşındaki forvet, bu golle ligdeki 5. golünü kaydetti. El Bilal Touré’nin ligde 5 asistinin yanı sıra Türkiye Kupası’nda da golü bulunuyor.

Savunmada seri

Beşiktaş, bu sonuçla ligde ilk kez iki maç üst üste gol yemedi. Siyah-beyazlı ekip, kupa dahil son üç resmi maçta da kalesini gole kapattı.

Tribünlerden yönetime tepki

Galibiyete rağmen Tüpraş Stadyumu’nda son dakikalarda ve maç bitiminde taraftarlar, “yönetim istifa” ve “Transferler nerede?” tezahüratlarıyla yönetime tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Engin Fırat'a büyük vefasızlık! Hiç biri gelmedi
Gülümbe'ye rakip dayanmıyor! 9-2 mağlup ettiler
Söğütspor puansız döndü
100 sporcuyla Kadınlar Günü Kutlaması
Bursa'da şampiyon Yenişehir