3 kişiyi tabancayla rehin aldı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir şahıs, 1 çocuk ve 2 kadını tabancayla rehin aldı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir şahıs, 1 çocuk ve 2 kadını tabancayla rehin aldı. Polisin ikna çalışmalarının ardından çocuk ve kadınları bırakan şahıs, başına silah dayayarak kaçtı.

Öğretmenler Bulvarı'nda, 1'i çocuk 2'si kadın 3 kişinin silahlı zanlı tarafından rehin alındığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bunun üzerine bölgeye özel harekat ekibinin de olduğu çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekiplerinin uzun süren ikna çabaları sonucu şüpheli, çocuk ve kadınları serbest bırakıp başına silah dayayarak kaçtı. Polis ekiplerinin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, çocuk ve kadınların rehin alınması ve polisin şüpheliyi ikna etmeye çalışması vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İNEK SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ
Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme
Konya dahil 54 ilde kaçakçılık operasyon: 294 şüpheliye adli işlem
Mehmet Akif Ersoy Davasında Ara Karar Açıklandı
Çukurdan kaçarken kamyonete çarptı