3 gündür aranıyordu! 22 yaşındaki Hülya bulundu

Gaziantep'te, 3 gündür kayıp olarak aranan 22 yaşındaki Hülya Sarılsu, arkadaşının evinde bulundu

Gaziantep'te, 3 gündür kayıp olan 22 yaşındaki Hülya Sarılsu, arkadaşının evinde ortaya çıktı. Kızıyla telefonda konuşan anne Zeynep Sarılsu, Kızı Hülya'nın bunalımda olduğu için arkadaşına gittiği söylediğini ifade etti.

Gaziantep'te, geçtiğimiz Cuma günü evinden "hastaneye gidiyorum" diyerek çıkan ve bir daha geri dönmeyen Hülya Sarılsu, çıkan kayıp haberlerinin ardından akşam saatlerinde ailesini aradı. Kızıyla telefonda görüştüğünü belirten anne Zeynep Sarılsu, kızının yaşadığı bunalımdan dolayı bir arkadaşının yanına gittiğini, durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kızını bulmanın mutluluğunu yaşayan anne Sarılsu, kendileriyle ilgilenen herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Öğretmene saygısızlık yapan o öğrencilere inceleme
Hastane dönüşü kaza yapıp hastanelik oldular
Kazada parçalanan motosikletin kadın sürücüsü ağır yaralandı
BİR GARİP HIRSIZLIK
Fuhuşa sürüklenen 6 kadın, bidonların arkasından çıktı