3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın vefatının 32. yılı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:- "Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, Cumhuriyetimizin kurulması, gelişmesi ve ilerlemesinde değerli hizmetlerde bulunmuştur"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, Cumhuriyetimizin kurulması, gelişmesi ve ilerlemesinde değerli hizmetlerde bulunmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Erdoğan, Bayar'ın vefatının 32. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, Cumhuriyetimizin kurulması, gelişmesi ve ilerlemesinde değerli hizmetlerde bulunmuştur. Çok partili hayata geçiş sürecinin etkili isimlerinden biri olan merhum Celal Bayar'ı vefat yıl dönümünde rahmet ve saygıyla yad ediyorum." ifadesine yer verdi.


AA

Gündem Haberleri

İklim Diplomasisi Kitabı Türkiye’nin İklim Vizyonunu ve COP31’i İnceleyecek
Çöp toplaması gereken kamyonlar garajda bekliyor
“Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Şimdi de İngiltere’de
Bakan Göktaş’tan STK’lara koruyucu aile çağrısı
İzmir Büyükşehir'de Hareketlilik Başlıyor: 90 zabıta memuru alınacak