3 çocuk annesi yardım bekliyor

Seydişehir ilçesinde kocası tarafından terk edilen 3 çocuk annesi kadın yardım bekliyor.

İstanbul'da yaşayan Fatma Bayar (25), kocası tarafından biri hasta olan 3 çocuğuyla birlikte, Seydişehir Ulukapı Mahallesi'ndeki ağabeyinin evini getirildi.

Bayar, yeniden İstanbul'a dönen kocasından bir haber alamadığını belirterek, kendisine yardım edilmesini istedi. Hamallık yaparak geçinen ağabeyinin yanına sığındığını belirten Bayar, yengesinin kendisini ve çocuklarını istemediğini iddia etti.

 

7 yaşındaki büyük çocuğunun hasta olduğunu ve bir an önce tedavi edilmesi gerektiğini dile getiren Bayar, ''Kocam uzun süredir bizlere bakmıyordu. En sonunda bizi İstanbul'dan alıp Seydişehir'e getirerek ağabeyimin evine bırakıp kaçtı. Ağabeyim zaten kendi geçimini sağlamakta zorluk çekiyor. Yengem hasta, bizi evde istemiyor. Çocuğum hasta, gözlerimin önünde eriyor. Sağlık güvencemiz yok'' diye konuştu.

Bayar, yetkililerden yardım çağrısında bulundu.

AA

İlçeler Haberleri

Beyşehir'de "Gazze Ölüyor, Ayağa Kalk" Temalı Yürüyüş Gerçekleşti
Karapınar'da apartman yangını