3 Aracın Karıştığı Feci Kazada 3 Can Kaybı

Antalya'nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si aynı araçta olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.

Antalya'nın Serik ilçesinde geçtiğimiz gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası, üç ailenin acıyla yüzleşmesine neden oldu.

D-400 karayolu üzerindeki Belkıs Kavşağı'nda yaşanan kaza, Mehmet Deniz'in yönetimindeki 07 YEH 18 plakalı Tofaş Şahin marka otomobilin kontrolden çıkmasıyla başladı.

Otomobil, karşı yöne geçerek Erol Karabulut'un kullandığı 32 AAU 140 plakalı Dacia marka cipe çarptı. Ardından, arkadan gelen F.K.'nin yönetimindeki 07 L 0080 plakalı Mitsubishi marka kamyonet de kazaya karıştı.

Feci kazada, 25 yaşındaki Mehmet Deniz ile aynı araçta bulunan Osman Tunç ve diğer aracın sürücüsü Erol Karabulut hayatını kaybetti.

Olay yerine ulaşan sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, yaşanan trajediyi kontrol altına almaya çalıştı. Ancak, ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

Polis ve çevredeki vatandaşların yardımıyla sakinleştirilen yakınlar, olay sonrası adli makamların incelemesi için bekledi.

Kazada yaşamını yitiren Mehmet Deniz, Osman Tunç ve Erol Karabulut'un cansız bedenleri, Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Batuhan Karadeniz’in yargılanmasına başlandı
Teröristlere ait 92 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi
Abartı egzozla yakalan şahıstan ilginç savunma
Zuhal Ebrar Yıldız'ın ölümüne neden olan polise 5 yıl hapis cezası
Sinan Ateş cinayeti davasında duruşma tarihi belli oldu