288 işçi kadrosu için 2 bin başvuru

Siirt'te, geçici görevli olarak okullarda çalıştırılacak 288 hizmetli kadrosu için 2 bin aday başvurdu

SİİRT (AA) - Siirt'te, geçici görevli olarak okullarda istihdam edilecek 288 hizmetli kadrosu için 2 bin aday başvuru yaptı.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) çerçevesinde hizmetli olarak geçici süreyle çalıştırılacak işçi kadrolarına başvuru nedeniyle İŞKUR İl Müdürlüğü önünde uzun bir kuyruk oluştu.

İl genelindeki okullarda hizmetli olarak çalıştırılmak üzere 288 kişinin alınacağı kadroya, 2 bin kişi müracaat etti.

Program kapsamında il merkezinde 180, Eruh'ta 15, Kurtalan'da 40, Pervari'de 20, Baykan'da 20, Şirvan'da ise 13 işçi istihdam edilecek.

23 Eylül'de başlayan başvurular, 2 Ekim'de sona erecek.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?