28 yıllık imama FETÖ’den 6 yıl hapis

Kayseri'de 28 yıllık cami imamlığı yapan tutuksuz sanığa FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılandığı mahkemece 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Kayseri'de 28 yıllık cami imamlığı yapan tutuksuz sanığa FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılandığı mahkemece 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık E.P. ile avukatı hazır bulundu.

Tanık beyanlarında örgüt toplantılarına katıldığı ve Bank Asya'da hesabı olduğu iddiaları ile tutuksuz yargılanan sanık E.P. "Çocuklarıma bu yargılama ne olursa olsun başlarını dik tutmalarını, devlete küslük olmayacağını söyledim. Biz her zaman devletimizin yanındayız. 28 yıldır görevini layıkıyla yapan bir imam oldum. Beraatımı istiyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanık E.P.'ye "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Madeni yağ yüklü tır şarampole devrilip alev aldı: Şoför feci şekilde can verdi
İki araç uçuruma yuvarlandı: 5 yaralı
16 yaşındaki çocuk silahla oynarken canından oldu
Kontrol için gittiği inşaatın asansör boşluğuna düşen mühendis ağır yaralandı
Galatasaray ile Çorum FK maçı için yüksek fiyattan bilet satan 3 karaborsacı yakalandı